Storitve

Prevajavnje in tolmačenje

 

 • Prevajam različne vrste besedil: strokovna, literarna, tehnična in  splošna besedila. 

 • Prevajam v kombinaciji slovenščina - angleščina - nemščina.  Se pravi iz teh jezikov in v te jezike. 

 • Prevode lahko tudi lektoriram v jezikovnih kombinacijah SLO - ANG - DE. 

 • Opravljam tudi konsekutivne in simultane prevode. 

Pisanje in priprava besedil in vsebin

 

 • Potrebujete besedila za vašo predstavitev?  Pripravim vam lahko besedilo, ki ga potrebujete za svojo promocijo ali za svojo predstavitev. 

 • Potrebujete nekoga, ki vam napiše besedila za objavo?  Napišem in pripravimo vse vrste besedil, ki jih potrebujete, najsi bodo to besedila, ki že posegajo na umetniško področje, strokovna besedila ali splošna, reklamna besedila.

 • Pomagam vam pri pisanju člankov, ki jih morda želite objaviti na svoje blogu, ali pa vam pomagam vzpostaviti blog in vam pomagam z usmeritvami ter nasveti. Tako bodo vaši članki zanimivi, pristni in dobri. To pomeni, da vam zagotovim potrebne vsebine za vaše področje, vam pa se ni potrebno ukvarjati s tem, kdo vam bo posamezne vsebine napisal ali priskrbel.

Lektoriranje

 

 • Lektoriram vse vrste besedil. 

 • Strokovno pregledam vaša besedila in popravim vse slovnične napake, ob tem pa besedilo slogovno pregledam in stilsko popravim. Vaše besedilo je tako slogovno in stilsko ustrezno posameznemu mediju, v katerem želite besedilo uporabiti. 

Odnosi ali stiki z javnostjo oz. javnostmi

 

 

 • Za vas pripravimo besedila in material, ki ga potrebujete za predstavitev zavodov, predstavitev vašega podjetja, vaših storitev, društev in podobno.
 • Za vas pripravimo, oblikujemo in predstavimo časopis vašega podjetja. Lahko gre za spletni časopis, ki ga želite deliti z uslužbenci ali tiskane brošure in časopis v klasični obliki. 
 • Pripravljate prireditev? Za vas organiziramo in pripravimo prireditev in napišemo scenarij, poiščemo ideje, priskrbimo voditelja, vaš dogodek pa bo tudi posredovan medijem v objavo. Vse to izpeljemo tudi v tujih jezikih, nemščini in angleščini. 
 • Bi želeli svoje podjetje promovirati tudi preko popularne oblike bloga?  Pomagamo vam pri postavitvi bloga ali spletne strani s pomočjo najbolj uporabljane platforme za oblikovanje blogov na svetu, WordPress. Ob tem vam svetujemo pri postavitvi bloga in oblikujemo besedila, ki jih potrebujete.  Tako lahko v nekaj korakih sami obvladujete objavljanje na blogu ali pa nam blog prepustite in za to skrbimo mi. Tako so vse skrbi z postavitvijo spletne strani, bloga, zakupom domene in pisanjem člankov odveč. Vse to vam priskrbimo mi, ob tem pa vam prisrbimo še fotografije, oblikujemo video in seveda poskrbimo za ustrezno upravljanje socialnih medijev. 
 • Potrebujete boljšo predstavitev na socialnih medijih? Posvetujte se z nami, ali pa nam zaupajte upravljanje vseh socialnih medijev in podobnih kanalov sporočanja. 

Pripovedovanje

 

Od leta 2013 se ukvarjam tudi s pripovedovanje zgodb in pravljic. Bi želeli slišati kako zanimivo zgodbo, se skupaj z mano potopiti v neznane svetove in na krilih domišljije odpotovati novim dogodivščinam na proti? Morda bi želeli na rojstnodnevni zabavi vašemu otroku pripraviti posebno presenečenje? Pripravimo zgodbo ali pravljico posebej za vas, vašo zabavo ali vašega otroka in otroci bodo na krilih domišljije potovali skozi zanimive zgodbe pripovedovalke. 

Turistično vodenje po mestu Ptuj 

 

 • Prihajate s skupino ali sami na obisk v najstarejše mesto na Slovenskem? Z veseljem vas popeljemo po starem mestnem jedru in vam razkažemo vse skrite kotičke našega mesta. Vodenje lahko naročite v slovenskem, nemškem ali angleškem jeziku.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.